Головна » 2010 » Червень » 30 » На Волині опери закінчили черговий "Розшук"
16:51
На Волині опери закінчили черговий "Розшук"
Впродовж п’яти днів, із 21 по 25 червня цього року, на території Волинської області працівниками карного розшуку  проведено державну спеціальну оперативно-профілактичну операцію "Розшук". Метою цього заходу є запобігання та  протидія злочинності, встановлення місцезнаходження осіб, які переховуються від суду та слідства, розшук злочинців та безвісти зниклих громадян. Під час проведення відпрацювання волинські  правоохоронці перевіряли раніше засуджених, рецидивістів та осіб, які вживають наркотики і перебувають на оперативних обліках.

У результаті працівниками міліції   розшукано та встановлено місце знаходження  41 особи, що переховувалась від слідства та суду, в тому числі  сім  обвинувачуваних, які перебували  у міждержавному розшуку, і семеро осіб, що розшукувались з минулих років. Наразі усіх затримано.

Завдяки зусиллям правоохоронців Волині за скоєння тяжких злочинів проти особи розшукано трьох грабіжників та одну особу за скоєння вбивства, що сталося у Нововолинську. Так, 31-річний Віктор Р. за спільною змовою зі своїм знайомим, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, скоїв убивство громадянина В. Після чого переховувався у Республіці Білорусь, де був затриманий та екстрадований на територію України.

Крім того, в ході проведення операції, для інших органів внутрішніх справ співробітниками  карного розшуку Волині розшукано чотири особи, в тому числі дві – для органів внутрішніх справ Росії.

Під час проведення операції встановлено долю восьми осіб, які оголошені в "Розшук" у поточному році, двох – минулих років, одну неповнолітню та одну безвісти зниклу для Ленінського РВ УМВС України у Харківській області.  Встановлено одну особу невпізнаного трупа, – інформує Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1192 | Додав: nekrot | Теги: затримано, УМВС України у Волинській області, операція Розшук, карний розшук, безвісти зниклі

Пошук по сайту

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту