Головна » 2010 » Вересень » 1 » Ліцеїстів-правознавців із Днем знань привітав генерал
20:50
Ліцеїстів-правознавців із Днем знань привітав генерал
Сьогодні у Луцькому навчально-виховному комплексі "Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою" відзначили свято Першого дзвоника.

Привітати ліцеїстів прибуло керівництво УМВС в особі начальника УМВС України у Волинській області генерал-лейтенанта міліції В’ячеслава Ходирєва, заступників начальника УМВС – начальника УКЗ УМВС України у Волинській області полковника міліції Володимира Остаповича, начальника міліції ГБ полковника міліції Миколи Лисюка. А разом з ними - і голова Волинської профспілкової організації атестованих працівників ОВС Володимир Буравський та голова ветеранської організації УМВС Сергій Шелепін. Усі вони поздоровили ліцеїстів з такою знаменною для них подією та побажали найкращих успіхів у навчанні.

– Щиро вітаю усіх з цим святковим днем – Днем першого дзвоника. Цей день для вас особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього почнеться незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, отримання путівки в доросле життя. Розпочинається новий етап у житті, який означає відкриття нової, осяйної і часто нелегкої дороги – дороги до знань, до нових звершень. Особливим і, безперечно, визначальним у житті він стане уже не для учнів, а ліцеїстів правознавчого ліцею з посиленою фізичною підготовкою, які гідно продовжуватимуть почесну та відповідальну справу своїх батьків, для усіх, хто вирішив присвятити своє життя вивченню законів та норм правопорядку, – зазначив у своїй промові В’ячеслав Ходирєв.

Слід зауважити, що керівники волинської міліції прийшли на свято не з порожніми руками, а подарували ліцеїстам та учням закладу два телевізори і комп’ютери. Голова профспілкової організації атестованих працівників міліції Володимир Буравський спільно з головою ветеранської організації презентували ліцеїстам принтер.

Директор ліцею Анатолій Дудич побажав своїм підопічним досягнути поставленої мети – стати справжніми правоохоронцями, стражами порядку.

– Для когось цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він покладе межу між дитинством, шкільними роками і дорослим життям. А для когось Свято першого дзвоника буде справді першим у житті. Новий навчальний рік буде першим. Перший дзвоник, який покличе на перший урок, і перша вчителька, яка поведе у Країну Знань. Усе це буде першим для наших юних школярів, для наших першокласників. З усією теплотою серця цього дня висловлюю слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави, – зазначив Анатолій Миколайович.

Далі звучали слова вдячності від батьків, учнів та педагогів ліцею. Свято першого дзвоника не обійшлось без молебеню та освячення ліцеїстів на хороше навчання.

Аби святковий перший дзвоник для ліцеїстів видався незабутнім, волинські правоохоронці – працівники спецпідрозділу "Сокіл" та РМОП "Беркут", а також співробітники НДЕКЦ при УМВС України у Волинській області – влаштували на заздалегідь підготовленому майданчику показ спеціальної техніки та озброєння, показові виступи груп захоплення, інформує Юлія Сіліч, ВЗГ УМВС України у Волинській області.
Переглядів: 1391 | Додав: nekrot | Теги: Володимир Буравський, Володимир Остапович, свято, В’ячеслав Ходирєв, Сокіл УБОЗ УМВС, РМОП Беркут УМВС, Микола Лисюк, правознавчий ліцей, Сергій Шелепін

Пошук по сайту

Календар

«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту