Головна » 2010 » Червень » 11 » Ягодинські митники знайшли старовинну ікону через втручання Богородиці?
17:07
Ягодинські митники знайшли старовинну ікону через втручання Богородиці?
Серед речей пасажирів потягу "Київ-Берлін" старший інспектор Ягодинської митниці Людмила Борисюк знайшла старовинну ікону.

На ній був зображений Син Божий. Образ з Ісусом Христом перевозив архітектор, українець за походженням, а нині – громадянин Німеччини, пише сайт каналу СТБ.

Інспектор митниці, яка знайшла образ в багажі упевнена: втрутилися вищі сили.

Вона побувала в святих місцях, а потім їй приснилася Богородиця, яка просила врятувати ікону сина Божого.

Інспекторка впевнена: зайти в купе до контрабандиста її намовила Богородиця. Днями пані Людмила ходила по святих місцях. Обійшла декілька церков, побувала в монастирі. Навіть допомагала черницям по господарству – мила посуд, прибирала, готувала. А вночі їй приснився дивний сон: "Сниться мені ікона в образі Богородиці і просить, щоб її випустили з чемодана, з кімнати, оскільки вона вже досить довго тут знаходиться – протягом півроку".

Пасажир виправдовувався: ікона – подарунок його подруги з Києва, хотів повісити образ у себе удома. Ікону, знайдену пані Людмилою, митники конфіскували і відправили до Волинського краєзнавчого музею. Звідти повідомили: знахідка – цінна і є предметом старовини.

Експерти вже з'ясували, що намалювали її в дореволюційні часи десь в центральних областях України. Вартості образу не називають, - Луцький інформаційний портал.
Переглядів: 1348 | Додав: nekrot | Теги: ікона, святі місця, конфісковано, Ягодинська митниця, Христос, митники, вилучено

Пошук по сайту

Календар

«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Архів записів

Про нас

Друзі сайту