Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 1 » Початок кінця "голодомору"?
17:30
Початок кінця "голодомору"?

Олександр НЕКРОТ
Із сайту, котрий має назву Офіційне інтернет-представництво Президента України (УРЛ - http://president.gov.ua - прим. Української альтернативи), зникли баннери, присвячені "голодоморним" проектам, і віртуальна екскурсія "Мистецьким Арсеналом" - улюбленим дітищем справжнього українського президента Віктора Ющенка.


Відставка "голодомору" викликала хвилю лайна... перепрошую - хвилю обурення. Зрозуміло чийого - соратників Вождя Трипільців. "Це повинно стати сигналом до рішучих дій, щоб не дозволити новообраному Президенту і його команді повернути Україну до стану напівколонії РФ", - заявив нардеп від НУНС Андрій Парубій.

Натомість заступник глави Адміністрації Президента України Ганна Герман сказала репортеру "Сегодня" Дмітрію Гомону ось що: "Ми будемо працювати не над Голодомором, а над тим, щоб нагодувати нині народ. Це буде топова тема роботи Президента, і саме про це ми говоритимемо. Про голод ми вже сказали все, що можна було сказати".

(Див.: С сайта президента убрали жену. Назва цілком відповідає дійсності: розділ "Дружина Президента" теж зник із офіційного інтернет-представництва глави української держави.)

Я як громадянин України стовідсотково підтримую припинення президентською командою "роботи над Голодомором".

І щиро сподіваюся, що без підтримки першої особи держави тема так званого "голодомору", в тому числі як від початку до кінця вигаданого "геноциду українського народу", в Україні щасливо заглухне.

Чи, може, Ви, Читачу, знаєте безліч "свідомих патріотів", готових будувати пам'ятники жертвам "голодоциду" за власні заощадження? Або хоча б ходити на "голодоморні" масові заходи цілком добровільно, без вказівки начальника, декана або класної керівнички - за покликом серця?

Я таких не знаю, а якщо вони є, мені їх дуже шкода.

Дай Боже, щоб зникнення "г...мору" зі згаданого інтернет-ресурсу дійсно стало початком кінця цього "геноциду".

І щасливої дороги останньому на смітник історії - слідом за третім Президентом України, деякими володарями звання Героя України та іншими "патріотами".
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1589 | Додав: nekrot | Теги: свідомі патріоти, геноцид українського народу, Ганна Герман, Ющенко, пам'ятники, Український Президент, голодомор
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту