Категорії розділу

Факти та коментарі [54]
Історія Русі-України [9]
Землепис (географія) [3]
Шевченкіана [4]
Правда про "вурдалака" Тараса Шевченка
Просто політика [8]
Православіє і його вороги [5]
Святе і грішне [19]
Євроатлантизм [6]
Мовне питання [17]

Блог

Головна » 2010 » Березень » 30 » Ось Вона, прийшла весна, як паранойя, або... БЮТівці забороняють навчати української мови?
11:01
Ось Вона, прийшла весна, як паранойя, або... БЮТівці забороняють навчати української мови?

Олександр НЕКРОТ
Складається враження, що ними повинні займатися психіатри, а не публіцисти й/або блогери. Проте поки оті самісінькі вони - певніше, "вонаністи" - ще сидять не в палаті №6, а у Верховній Раді і місцевих радах, їхні весняні загострення політичної шизофренії та укросвідомої параної мусить висвітлювати Ваш покірний слуга, Читачу.
І тим самим робити свій скромний внесок в оздоровлення вітчизняного (синонім - "батьківщинного"?! [smile]) політикуму та соціуму.


Отже...

Ви в курсі, які "дивнії перли виносив" учора на пресусі злотоустий голова Луцької міської організації партії "Батьківщина" Григорій Пустовіт, коментуючи призначення Бориса Клімчука головою Волинської ОДА?

Спочатку він охрестив Бориса Петровича "по великому рахунку троянським конем антиукраїнської влади".

А потім... потім...

"Треба пам'ятати, що ніхто з призначенням Клімчука не відмінив основний напрямок діяльності влади, з яким вона визначилася. Маю на увазі запровадження другої державної мови. Ніхто не заявив, що з призначенням Клімчука не будуть відмінятися укази президента. Ніхто сьогодні не заявив, що на заході та сході України не будуть забороняти навчати дітей української мови. Тобто нічого не змінилося", - сказав гігантський українець Пустовіт.

(Не називати ж його "великим українцем": можуть подумати, ніби він перейшов до партії "Велика Україна"! - О.Н.)

Вона пішла в ЖОпу (жорстку опозицію) - а весна прийшла, як параноя.

Ніхто не заявив, що на заході та сході України не будуть забороняти навчати дітей української мови!

Невже неодмінно треба було заявити?

Навіщо? Нащо, питається, заявляти про те, що й так зрозуміло?

Аби заспокоїти укросвідомих параноїків?

Можна подумати, якби Янукович, Азаров або Табачник таке заявив, укронацові свідоміти негайно припинили б свої "антитабачні" кампанії!..

В тім-то й річ, що всі вболівання "чирвових", "іржавих", "свободових" за українську мову не мають жодної реальної підстави.

Хіба дозвіл вільно обирати між українською і російською мовами є забороною української?

Для свідомих свобода вибору - це коли дозволяють українську мову, а російську забороняють?

Так!
Іншої свободи не визнають, схоже, ні "свободівці", ні "заукраїнці", ні "нашисти", ані БЮТівці. Хоча саме останні вже "забороняють навчати української мови" - в тому розумінні, що з якогось дива завели про це мову, вибачте за каламбур.

Автору блога Українська альтернатива ніхто не забороняв перекладати з російської на "калиново-барвінково-солов'їну". Але оскільки переконувати в цьому свідомітів марно, то я й не перекладатиму, а зацитую, що написав про Леді Вону штатний аналітик сайту Версии.com Алєксандр Зубченко, мовою оригіналу:

"Некоторые вменяемые люди, оставшиеся в ее окружении, пытаются отговорить Юлию Владимировну от игры на чистом национализме. Приводят убедительные аргументы. Однако Тимошенко по-прежнему невменяема. На все подобные замечания она отвечает однозначно: "вы ничего не понимаете". В результате на первые роли в БЮТ вылезли откровенные ибланы национал-патриотической ориентации. Избранная Юлией Владимировной линия на самом деле провоцирует углубление раскола в ее фракции. Ведь ни для кого не секрет, что на так называемое "национал-патриотическое" крыло БЮТ многие представители "секты" смотрели как на откровенно убогих. Ну взяли политических юродивых для того, чтобы привлекать голоса западного электората. И вдруг оказалось, что всякие там "соболевы" и "яворивские" отодвинули на второй план "старую гвардию". Турчинов и Кожемякин впали в немилость. Они даже позвонить своей "багине" не могли. Не желает общаться. А вот Соболев каждый день трындит с ней по поводу формирования "единой национальной оппозиции". Шозанах? Переворот убогих? Знаете, кем только Фельдман не был. Но шоб сразу в националисты с поклонением Шухевичу и воинам дивизии СС-Галичина... Такого он пережить не в состоянии. В общем, бизнес-крыло БЮТ уже давно увязло в тайных переговорах с "регионалами". Ребята настроены крайне конструктивно. Ну как конструктивно... Шарахаются от "свидомых" бютовцев, пристающих к ним с требованиями дать денег на протесты, как от прокаженных. Вполне логичная модель поведения".

Кінець цитати (повний текст - Страстная неделя).

І на закуску - анекдот.
Ведуть засудженого до смертної кари на страту. Він запитує ката:
- Який сьогодні день?
- Понеділок.
- Нічого собі - тиждень починається!

От і Страсний тиждень на політичному фронті почався "нічого собі"...

А що далі?

А далі Українська альтернатива на сайті Резонанс.Волинь продовжуватиме відстежувати вищезгадані прояви весняного загострення.

Про ці прояви має право знати кожен громадянин України, щоб на найближчих виборах до місцевих рад голосувати не за псевдопатріотів Неньки, а за дійсно здорові політичні сили.

Так що лишайтеся з нами, Читачу!
Категорія: Факти та коментарі | Переглядів: 1388 | Додав: nekrot | Теги: Українська мова, весняне загострення, шизофренія, Борис Клімчук, Шухевич, параноя, Вона, Страсний тиждень, тимошенко, БЮТ
Всього коментарів: 0
Коментування вимкнено. / Комментирование отключено.

Пошук по сайту

Календар

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Про нас

Друзі сайту